Ostala ponudba - Igre

Bingo Bookings
Logotip objave
Datum objave: 11.10.2019
Na spletu se je pojavila nova igra Bingo booking. Že njeno ime pove, da gre za povezavo igre Bingo z bookiranjem oziroma natančneje z Booking.com. Igra je tudi po strukturi drugačna od standardnih iger vrste Bingo, saj namesto 25 vsebuje kar 250 kvadratkov.
Na startni podstrani je prikazana Bingo tabela z 250 kvadratki, ki so na začetku igre zelene barve. Vsak obiskovalec spletne strani lahko s kliki zaseda ali sprošča poljubno število kvadratkov, ki se pri tem obarvajo rumeno. Ko vpiše svoje podatke, rumena barva preide v oranžno, to pa je znak, da se je za igralca pričel postopek plačila.
Spletna stran zaenkrat omogoča plačevanje s PayPalom, čas pa bo pokazal, če bo potrebno uvesti tudi druge načine plačevanja. Ko igralec uspešno opravi plačilo, se njegovi orančni kvadratki prebarvajo v rdeče, kar je znak, da so zasedeni do konca igre. Ta se konča, ko je rdeča celotna tabela, torej vseh 250 kvadratkov, kar je znak za konec igre.
Prične se postopek žrebanja zmagovalca, katerega lahko gleda vsak, ki je za to zainteresiran. Žrebanje se vedno prične na prvo polno uro po zadnjem prodanem kvadratku. Sam postopek je unikaten, saj je bil prav za to igro posebej razvit v spletnem studiu G-Soft. Žrebanje je izdelano z dvojnim naključnim izborom, tako da odpadejo vsi sumi v akkršnokoli nepravilnot. To pa pomeni, da je žrebanje zmagovalca stoodstotno pošteno.
Pri tej igri gre za to, da ima vsak igralec sorazmerno veliko možnost priti do nagrade, saj je ob vplačilu enega samega kvadratka ta verjetnost kar 1/250.
Spletna stran vsebuje tudi možnost objavljanja prispevkov zmagovalcev, da bodo tudi drugi igralci ali pa naključni obiskovalci videli, kako so koristili svoje nagrade. Vsak prispevek, ki ga zmagovalec objavi sam, lahko vsebuje sorazmerno dolgo besedilo in do 20 fotografij.
Povzetki knjig - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si