Kontakt

Spletni studio G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
tel. 051 - 212 886
info@g-soft.si
Kako do nas?
Ker je spletna stran Povzetki knjig v lasti Spletnega studia G-Soft, se nahaja na istem naslovu. Ta je v severovzhodnem predelu vasi Britof, ki spada pod Mestno občino Kranj. Poslovne in delovne prostore imamo v družinski stanovanjski hiši na naslovu Britof 231d.
Najdete nas lahko s pomočjo Googlovega zemljevida na zgornje delu te podstrani, pri tem pa uporabite njegovo povečavo. Tudi reliefna slika zemljevida je lahko marsikomu v pomoč.
Dodajamo pa še navodila, s pomočjo katerih bo dostop do nas veliko lažji, saj predvsem starejše stranke ne znajo povsem dobro uporabljati zemljevid. Ta del je pomemben, ker se da do naše hiše priti v dveh smereh, vendar je dostop, ki ga navajamo v nadaljevanju, lažji in bolj razumljiv.
Pri nakupovalnem centru Supernova v vzhodnem delu Kranja se na krožišču zavije v smeri proti goram. Po nekaj sto metrih po delu, kjer so travniki in njive, je majhen gozdiček. Peljete se naravnost preko mostu čez avtocesto. Še približno 300 metrov se pejete proti severu, tam pa se na levi strani nahaja zemljata protihrupna zapora, ki je poraščena z visokim grmovjem. Na njenem severnem koncu je tik za zaporo naša pritlična hiša. Ker do nje ni dostopa z obvoznice, naredite le pentljo, saj se naša hiši vidi ves čas preostanka vožnje.
Opomba:
Podroben opis v resnici ni potreben, saj ga bo le malokdo bral. Tej podstrani smo ga dodali večji del z namenom, ker mora biti na vsaki podstrani najmanj 200 besed teksta. Če je ta preskromen, to Google smatra kot napako in lahko spletno stran slabše rangira.
Povzetki knjig - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si
Spletni studio G-SOFT